KONINGSDAG - 27 april 2020 - Apart, maar toch een beetje samen

Op 27 april 2020 helaas geen Koningsdag zoals we dat gewend zijn. Wij willen alle Dalemers op het hart drukken: blijf thuis! We helpen jullie daar graag bij door Koningsdag naar jullie huiskamer te brengen.

Thuispakketten voor de kids.
Voor alle jeugdige leden hebben we speciale Koningsdag 2020 thuispakketten gemaakt. Hierin zitten allerlei leuke knutsels die jullie op 27 april thuis kunnen doen. Via koningsdagdalem@gmail.com kun je jouw kind opgeven voor zo'n pakket. 

Koningsdag Top53
Ook zenden we op 27 april vanuit onze eigen StudioFVD de enige echte Koningsdag Top53 uit. In de week voorafgaand aan de 53e verjaardag van Koning Willem-Alexander hebben alle leden de mogelijkheid om hun top-10 favoriete nummers aller tijden in te dienen. De Koningsdag Top53 wordt dus een lijst van de 53 favoriete liedjes van onze leden. Meeluisteren en kijken met de livestream kan op Koningsdag met ieder apparaat dat verbonden is met het internet. Een link naar de livestream zal op deze pagina worden geplaatst, zodra deze beschikbaar is.

Jouw top-10 indienen kan via deze link.

 

 

Eerstvolgend:

Dit jaar is Koningsdag wegen het Covid-19 virus anders dan anders. We willen alle Dalemers op het hart drukken om thuis te blijven en dragen daar graag ons steentje aan bij.